Results for jur.schouten@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✕ Converting multiple target audiences

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

2. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

3. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

4. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

5. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

6. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓ Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

7. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✓ It depends on the hypothesis

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

9. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕ Experiment interaction is harder to plan for

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

10. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

11. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✓ To measure the confidence of your control

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

12. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

13. What is “bias”?
Answer Provided: ✕ When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

14. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

15. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

17. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

18. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

19. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓ It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

20. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

21. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

22. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

23. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

24. What is a false negative?
Answer Provided: ✓ It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

25. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

27. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

28. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

29. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✕ Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

30. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓ What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more