Results for jur.schouten@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓ Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

2. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

3. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓ There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓ An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

5. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

6. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✓ To measure the confidence of your control

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

7. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

8. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✕ The only ways to analyze tests

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

10. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓ All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

11. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

12. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

13. What is a false negative?
Answer Provided: ✓ It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

14. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕ Avoiding undoing the progress of other tests

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

15. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓ The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

16. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕ Experiment interaction is harder to plan for

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

17. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓ Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

19. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

20. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

21. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

22. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓ You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

23. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

24. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓ To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

25. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓ The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

26. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

28. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

29. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

30. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more