Results for brunoluiaguiar@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕ Experiment interaction is harder to plan for

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

2. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓ A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

3. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

4. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

5. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓ There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

6. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓ All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

7. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

8. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓ You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

You might also like:   Dalia Rumbaite is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

9. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

10. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕ Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

11. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓ They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

12. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

13. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

14. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕ With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

15. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓ The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

17. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓ Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

18. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓ Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

19. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓ Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

20. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✕ Achieved when the p-value is less than 0.05

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

21. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✕ Prioritizing your backlog

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

22. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓ A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

23. What is “bias”?
Answer Provided: ✕ When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

24. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

25. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

27. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

28. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

29. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓ Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

30. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓ None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA




Lee Bradshaw is an Experiment Nation Certified CRO

Lee Bradshaw has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 12 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which of the following is Read more

Anton Graichen is an Experiment Nation Certified CRO

Anton Graichen has successfully passed the CRO Qualification Exam on August 08 2022 and is a Certified CRO. Learn more Read more