Results for dalia.rumbaite@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ? Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

2. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ? Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

3. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ? None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

4. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ? A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

5. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ? Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

6. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ? Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

7. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ? The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

8. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ? With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

9. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ? Bayesian

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

10. What is a “hero image”?
Answer Provided: ? It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

11. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ? Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

12. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ? Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

13. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ? To collect data to calculate sample size

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

14. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ? Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

15. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ? Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

16. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ? Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

17. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ? The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

18. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ? A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

19. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ? It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

20. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ? It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

21. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ? Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

22. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ? When an experiment is modified after it was launched

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

23. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ? The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

24. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ? Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

25. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ? Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

26. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ? What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

27. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ? Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

28. What is “flicker”?
Answer Provided: ? When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

29. What is “bias”?
Answer Provided: ? It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

30. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ? Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)