Results for an.graichen@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

2. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

3. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

4. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

5. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

6. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

7. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

9. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

10. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✓New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

11. What is a false negative?
Answer Provided: ✓It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

12. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

13. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

14. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕To collect data to calculate sample size

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

15. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

16. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

17. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

19. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

20. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

21. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

22. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✕Facilitate reporting

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

23. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

24. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

26. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

27. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✕You have a 5% chance of a false positive

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

28. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

29. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕Avoiding undoing the progress of other tests

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✕To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)