Results for sri30kanth@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✕The estimated lift from an experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

2. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

3. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✕A result that is likely due to chance or to some factor of interest

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

5. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

6. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✕Effort vs Impact

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

7. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

8. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

You might also like:   Results for jocelynczerwinski@gmail.com

Comments Entered: NA

9. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

10. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

11. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✕The estimated industry conversion rate

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

12. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

13. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✕The factor that isn't changed during the test

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

14. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

15. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✕Test extreme variations

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

17. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✕Test small changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

18. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

19. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

20. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

21. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✕Push the winning variation to 100%

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

22. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕Your p-values are likely to decrease

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

23. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✕The results can be projected to other periods of the year since they are still your customers

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

25. What is Peeking?
Answer Provided: ✓Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

26. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

27. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

28. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

29. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

30. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✕You have statistical significance

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)