Results for taci.serafim@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

2. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

3. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

4. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

5. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✕Only 7 left in stock.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

6. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

7. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

8. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✕Perform more research

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

10. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✕The revenue generated should also increase by 50%

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

11. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✕Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

12. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

13. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

14. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✕When a user interacts with a component in a test

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

15. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

17. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✕The results can be projected to other periods of the year since they are still your customers

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

18. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✕It is the market value of a product in the country's currency

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

19. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

20. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

21. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕Your confidence interval becomes narrower

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

22. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✕The conversion rate of your homepage

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

23. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕Avoiding undoing the progress of other tests

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

25. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✕Copywriting that engages the reader

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

26. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✕The factor that isn't changed during the test

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

27. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

28. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

29. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✕p = .05 means that if you reject the null hypothesis, the probability of a type I error (aka false positive) is only 5%

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

30. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✕Your competitors may copy you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)