Results for dale.higginbottom@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

2. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

3. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

4. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

5. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

6. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

7. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

8. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

10. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

11. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

12. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

13. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

14. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

15. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

16. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✓A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

17. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ✓There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

You might also like:   Exam answers for: Fábio Roberto Borges for June 14 2022 17:01:18

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

18. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

19. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

20. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

21. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

22. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

23. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

25. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

26. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

27. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕To demonstrate the problem with “peeking”

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

28. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

29. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

30. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)