Results for emannueltavares95@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

2. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕Your p-values are likely to decrease

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

3. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

4. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

5. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

6. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

7. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

You might also like:   Rommil Santiago is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

8. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

9. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✕The expected traffic split does not match sample size requirements

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

10. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✕Using the right keywords

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

11. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✓A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

12. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✕The estimated lift from an experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

14. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✕Achieved when the p-value is less than 0.05

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

16. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✕Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

17. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✓New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

18. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✕Breaking a long funnel into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

19. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

20. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

21. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

22. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

24. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✕Should always be implemented

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

25. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

26. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

27. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

28. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

29. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)