Results for emannueltavares95@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

2. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✕Copywriting that engages the reader

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

3. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✕It doesn't help identify tactics that help customers past a tipping point for decision

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

4. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✕Experiment results are prioritized over opinion

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

5. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

6. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

8. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

9. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

10. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

11. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

12. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✕Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

13. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

14. What is “bias”?
Answer Provided: ✕When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

16. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

17. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✕RICE

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

18. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

19. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

20. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

21. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

22. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✕Nothing

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

24. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

25. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

26. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

27. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

28. What is a false negative?
Answer Provided: ✓It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

29. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

30. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)