Results for emannueltavares95@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

2. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✕Breaking a long funnel into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

3. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

4. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

5. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✕Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

6. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕To demonstrate the problem with “peeking”

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

8. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

9. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✕The number of users exposed to your test

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

10. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

11. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✕Prioritizing your backlog

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

12. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✕Your p-values are likely to decrease

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

13. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

14. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✕Achieved when the p-value is less than 0.05

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

16. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

17. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✕PXL

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

18. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

19. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

20. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

21. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

22. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

24. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

25. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✕Early results observed generally with new visitors.

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

26. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✕Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

27. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

28. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

29. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

30. What is a false negative?
Answer Provided: ✕It is when you detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)