Results for divyendumishra4@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

2. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✕Take a “Yes and” attitude instead of a “No but” one

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

3. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✕They should never be run

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

4. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✕Over 95%

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

5. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

6. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

8. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

9. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

10. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

11. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✕The expected traffic split does not match sample size requirements

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

12. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✕Clicking a button

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

14. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

15. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ✓A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

17. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✕When you run multiple tests on one site

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

18. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

19. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✕Bayesian

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

20. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

21. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

22. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✕Effort vs Impact

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

23. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✓The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

24. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕To collect data to calculate sample size

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

26. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✓The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

27. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

28. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

29. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

30. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✕A group that is set aside for a survey

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)