Results for drpancake2020@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✕They are always aligned with best practices

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

2. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

3. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✕Using the right keywords

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

4. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

5. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

6. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

7. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

10. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

11. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

12. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

13. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✕They have not been tested before on any site

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

14. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

15. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✕Statistically significant

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

17. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

18. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✕It doesn't help identify tactics that help customers past a tipping point for decision

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

19. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

20. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

21. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

22. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

23. What is a false negative?
Answer Provided: ✓It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

25. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✕Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

26. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

27. What is “bias”?
Answer Provided: ✕When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

28. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

29. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

30. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)