Results for jessicav.borges91@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ✓It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

2. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕To demonstrate the problem with “peeking”

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

3. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

4. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

5. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✕Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

6. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

7. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

8. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

You might also like:   Matic Kasnik is an Experiment Nation Certified CRO

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

10. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✕Product-Model Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

11. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ✕Achieved when sample size is met

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

12. What is “flicker”?
Answer Provided: ✕When results go between statistical significance and non-significance

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

13. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✕Use qualitative data to inform ideas

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

14. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✕An educated guess about the risk of an experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

16. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✓None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

17. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

18. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

19. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

20. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

21. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

22. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

24. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✕The conversion rate of your homepage

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

25. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

26. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✕Copywriting that communicates brand values

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

27. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

28. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

29. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

30. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✕Run a MVT

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)