Results for galdinomkt@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

2. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

3. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

4. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

5. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Case-control studies

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

6. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✕To determine if your testing platform is functioning correctly

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

7. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

9. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✕Should always be implemented

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

10. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

11. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

12. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✕Breaking a long funnel into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

13. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

14. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

16. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

17. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ✕Perform a statistical inference

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

18. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

19. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✕To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

20. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✕The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

21. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✕Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

22. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

24. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

25. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ✓Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

26. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕They are leading indicators of business health

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

27. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✕Test small changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

28. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✕RICE

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

29. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

30. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✕The target conversion rate

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)