Results for anas.abunaja@outlook.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

2. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✕Copywriting that describes product or service

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

3. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✕The number of users exposed to your test

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

4. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

5. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✕Scarcity

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

6. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✕When the ratio of alpha and beta aren't as expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

7. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✕Share the results immediately

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

8. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✓Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

10. What is “flicker”?
Answer Provided: ✕When results go between statistical significance and non-significance

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

11. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✕The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

12. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

13. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

14. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

15. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✕It is your site's logo

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

16. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

17. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✕Test extreme variations

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

19. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✕The estimated lift from an experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

20. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✕They eliminate the need for testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

21. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✕Test on segments

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

22. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

23. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✕Add trust badges on the checkout page

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

24. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✕Experiment results are prioritized over opinion

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

25. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✕The tool asks for one

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

26. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✕p = .05 means that if you reject the null hypothesis, the probability of a type I error (aka false positive) is only 5%

You might also like:   Results for p.krippendorf@gmail.com

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

27. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

28. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✕A group that is set aside for a survey

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

29. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

30. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)