Results for arthur.marot@elevate-agency.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

2. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

3. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

4. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

5. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

6. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

7. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ✓Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

9. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ✓What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

10. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ✓The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

11. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ✓A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

12. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

13. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

14. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ✓Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

16. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

17. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

18. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

19. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✓The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

20. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

21. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

22. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✓Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

24. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✓The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

25. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✕The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

26. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

27. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✓Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

28. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

29. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

30. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)