Results for divyendumishra4@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

2. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✕Being able to trade-offs between initiatives

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

3. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✕Beta

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

4. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

5. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✕Prioritizing your backlog

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

6. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

7. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

8. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ✓The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

You might also like:   Ryan Fox is an Experiment Nation Certified CRO

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

10. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ✓Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

11. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

12. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

13. What is a false negative?
Answer Provided: ✓It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

14. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ✕The estimated industry conversion rate

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

15. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

17. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ✕With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

18. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

19. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ✕If p = .05, the null hypothesis has a 5% chance of being true

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

20. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

21. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ✓You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

22. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

24. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

25. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ✕Bayesian

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

26. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

27. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ✓To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

28. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

29. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✕Awareness, Intent, Desire, Attribution

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

30. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)