Results for sebastianb@trkkn.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

2. What is a “hero image”?
Answer Provided: ✓It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

3. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

4. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ✓Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

5. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

6. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

7. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

8. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ✓You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

You might also like:   Results for emannueltavares95@gmail.com

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✕When a user interacts with a component in a test

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

10. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ✓An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

11. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ✓It depends on the hypothesis

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

12. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ✓Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

13. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ✓All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

14. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ✓Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

16. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ✕Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

17. What is “bias”?
Answer Provided: ✓It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

18. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ✓They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

19. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ✓Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

20. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ✓Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

21. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

22. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ✓Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

23. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ✓It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

25. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ✓Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

26. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✕Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

27. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ✕Prioritizing your backlog

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

28. What is Peeking?
Answer Provided: ✓Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

29. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

30. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ✓Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)