Results for adeelzaighum81@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test on segments

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

2. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

3. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

4. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

5. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

6. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

7. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

8. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When an experiment is modified after it was launched

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

10. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ?A method to demonstrate a known fact

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

11. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

12. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?Track macro and micro-conversions

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

13. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Save now!

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

14. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What will work on our own sites

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

15. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is testing on a mature website/product

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

16. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?The prior may become invalid

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

17. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ?Calculate the potential revenue of your testing hypotheses together

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

18. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ?It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

19. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A group that is set aside for a survey

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

20. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

21. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ?Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

22. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?1% to <5%

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

23. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Perform more research

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

24. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

25. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

26. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Liking

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

27. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ?The inventors of A/B testing

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

28. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ?Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

29. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

30. What is a false negative?
Answer Provided: ?It is when you detect an effect when none exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)