Results for care.frenco@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

2. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ?The results can be projected to other periods of the year since they are still your customers

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

3. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

4. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Conversion

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

5. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?The longest side of a right-triangle

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

6. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

7. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

8. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What will never work on our own sites

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

9. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

10. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is the market value of a product in the country's currency

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

11. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

12. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

13. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is testing on a mature website/product

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

14. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

15. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?Should always be implemented

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

16. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

17. What is Peeking?
Answer Provided: ?Checking to see if you've hit sample size.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

18. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ?Clicking a link

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

19. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

20. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The target conversion rate

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

21. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Liking

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

22. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ?Your competitors may copy you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

23. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

24. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?Being able to trade-offs between initiatives

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

25. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?Developers may not have enough bandwidth

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

26. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ?The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

27. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

28. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

29. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

30. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)