Results for eboevelyn@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ?Clicking a button

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

2. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ?You have statistical significance

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

3. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

4. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

5. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ?Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

6. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

7. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

8. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ?Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

9. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

10. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test small changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

11. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Conversion

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

12. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

14. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

15. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?Results seen early on start to fade

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

16. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

17. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ?Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

18. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

19. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

20. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?Being able to trade-offs between initiatives

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

21. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

22. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

23. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Awareness, Intent, Desire, Attribution

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

24. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When you run multiple tests on one site

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

25. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

26. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

27. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ?Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

28. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

29. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

30. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To improve the power of the experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)