Results for thewilson2000@hotmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

2. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking a long funnel into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

3. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

4. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ?Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

5. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

6. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

7. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?Results seen early on start to fade

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

8. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

9. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

10. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

11. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

12. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

14. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

15. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?The expected traffic split does not match sample size requirements

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

16. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

17. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

18. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

19. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

20. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ?Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

21. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

22. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

23. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

24. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ?To collect data to calculate sample size

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

25. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

26. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

27. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Are randomized control trials

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

28. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

29. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

30. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)