Results for darko.vasilijic@google.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Take a “Yes and” attitude instead of a “No but” one

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

2. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

3. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

4. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

5. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ?Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

6. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

7. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Perform more research

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

8. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?Effort vs Impact

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

9. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

10. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?Look for patterns and insights across tests

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

11. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

12. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

13. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Answer business questions

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

14. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ?Share the results immediately

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

15. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?A result that is likely due to chance or to some factor of interest

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

16. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multi-Variation Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

17. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

18. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ?A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

19. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

20. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ?Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

21. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?Developers may not have enough bandwidth

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

22. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ?Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

23. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

24. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?Increased chance of a false positive

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

25. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?Results seen early on start to fade

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

26. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

27. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ?Using the right keywords

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

28. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

29. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

30. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)