Results for darko.vasilijic@google.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ?Bayesian

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

2. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ?Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

3. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

4. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

5. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ?Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

6. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

7. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

8. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

9. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ?A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

10. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

11. If there is no meaningful difference between your control and variation in terms of your success metric, which of the following should you decide?
Answer Provided: ?The test was inconclusive

Correct Answer: It depends on the hypothesis

Comments Entered: NA

12. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

13. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

14. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ?You have statistical significance

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

15. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

16. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

17. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

18. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?Being able to trade-offs between initiatives

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

19. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

20. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

21. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

22. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

23. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test on segments

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

24. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

25. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

26. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

27. What is a false negative?
Answer Provided: ?It is when you detect an effect when none exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

28. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is one of the benefits a product has that other products also have

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

29. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

30. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)