Results for darko.vasilijic@google.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ?A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

2. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

3. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

4. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ?Over 90%

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

5. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ?They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

6. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

7. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?Being able to trade-offs between initiatives

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

8. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

9. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

10. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

11. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

12. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

13. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

14. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

15. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

16. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

17. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

18. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ?It doesn't help identify tactics that help customers past a tipping point for decision

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

19. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ?A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

20. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

21. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

22. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?SWOT

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

23. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

24. What is Peeking?
Answer Provided: ?Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

25. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

26. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

27. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

28. What is a false negative?
Answer Provided: ?It is when you don't detect an effect when none exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

29. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

30. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)