Results for nicoleta.danilet@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

2. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ?Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

3. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

4. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

5. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is the company tagline

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

6. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

7. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ?p = .05 means that if you reject the null hypothesis, the probability of a type I error (aka false positive) is only 5%

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

8. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

9. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ?Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

10. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ?Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

11. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

12. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

13. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ?A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

14. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

15. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

16. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

17. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ?Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

18. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

19. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ?They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

20. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

21. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ?Converting multiple target audiences

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

22. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

23. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

24. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

25. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ?A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

26. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

27. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

28. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

29. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

30. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)