Results for rehmanksr786@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?Avoiding undoing the progress of other tests

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

2. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They eliminate the need for testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

3. What is the most important step you can take to increase your funnel’s final conversion rate?
Answer Provided: ?Add trust badges on the checkout page

Correct Answer: Identify the biggest drop-off points and prioritize fixing those

Comments Entered: NA

4. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

5. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

6. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Progressive Modal Form

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

7. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?A result that is likely due to chance or to some factor of interest

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

8. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ?PXL

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

9. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ?To determine if your testing platform is functioning correctly

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

10. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

11. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ?Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

12. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The number of users exposed to your test

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

13. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

14. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

15. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results are prioritized over opinion

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

16. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

17. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

18. Heatmaps are what form of data?
Answer Provided: ?Quantitative and Qualitative

Correct Answer: Quantitative and Qualitative

Comments Entered: NA

19. If a program’s ratio of “successful” tests (aka “win rate”) to launched tests is constantly 50%, what should you suspect?
Answer Provided: ?The CRO is very experienced

Correct Answer: The CRO is not testing meaningful hypotheses or picking the KPI after the experiment has concluded

Comments Entered: NA

20. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

21. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When an experiment is modified after it was launched

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

22. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

23. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?Statistically significant results are better than 'flat' results

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

24. What is a false negative?
Answer Provided: ?It is when you don't detect an effect when one exists

Correct Answer: It is when you don’t detect an effect when one exists

Comments Entered: NA

25. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

26. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

27. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ?p < .05 means there is no difference between the test groups

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

28. In Frequentist statistics, which of the following is the risk of testing too many KPIs?
Answer Provided: ?Sample Ratio Mismatch

Correct Answer: Increased chance of a false positive

Comments Entered: NA

29. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ?Using the right keywords

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

30. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ?Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)