Results for kcheung@godaddy.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?Early results observed generally with new visitors.

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

2. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

3. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

5. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

6. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

7. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA

8. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

9. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

10. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?The probability the result observed was not due to random chance

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

11. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ?A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

12. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

13. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

14. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ?To demonstrate the problem with “peeking”

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

15. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

16. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

17. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

18. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ?You have a 5% chance of a false positive

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

19. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

20. What is “flicker”?
Answer Provided: ?When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

21. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ?It is one of the benefits a product has that other products also have

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

22. Which of the following is true about p-values?
Answer Provided: ?p = .05 means that if you reject the null hypothesis, the probability of a type I error (aka false positive) is only 5%

Correct Answer: The p-value is the probability of obtaining a result equal to or more extreme than what was observed, assuming that the Null hypothesis is true.

Comments Entered: NA

23. Bayesian and Frequentist are which of the following?
Answer Provided: ?Schools of thought in statistics

Correct Answer: Schools of thought in statistics

Comments Entered: NA

24. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

25. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ?Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

26. What does “ARPU” stand for?
Answer Provided: ?Average Revenue Per User

Correct Answer: Average Revenue Per User

Comments Entered: NA

27. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

28. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

29. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The estimated industry conversion rate

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

30. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)