Results for kcheung@godaddy.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ?Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

2. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ?Rewriting competitors' messaging

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

3. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ?When one experiment impacts the outcome of another

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

4. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

5. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

6. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?Your p-values are likely to decrease

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

7. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?None of the answers

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

8. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?It is harder to measure

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

9. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

10. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Believe you cannot run any tests

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

11. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

12. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

13. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ?New features always perform the best

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

14. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Share context about the situation

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

15. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

16. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ?You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

17. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ?Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

18. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

19. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

20. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

21. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?Form a hypothesis

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

22. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The estimated industry conversion rate

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

23. What is a “hero image”?
Answer Provided: ?It is the largest image near the top of a webpage

Correct Answer: It is the largest image near the top of a webpage

Comments Entered: NA

24. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

25. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ?Sanity check your results

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

26. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

27. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

28. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

29. Which of the following is a problem with last-touch attribution?
Answer Provided: ?It ignores upper-funnel activities

Correct Answer: It ignores upper-funnel activities

Comments Entered: NA

30. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)