Results for nesrine.elleuch@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ?Test extreme variations

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

2. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

3. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ?The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

4. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ?Set based on the needs of an experiment

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

5. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ?A way to permanently change your website

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

6. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ?A prompt telling the user to take an action

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

7. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ?What worked for them and their audience

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

8. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ?All answers are correct

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

9. Which BEST describes why you should always define a “Test Hypothesis”
Answer Provided: ?To clearly set a goal to your experiment

Correct Answer: To ensure you learn, no matter what the test outcome because the experiment will either prove or disprove your hypothesis

Comments Entered: NA

10. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

11. Which is a danger of following best practices?
Answer Provided: ?They may not work for you

Correct Answer: They may not work for you

Comments Entered: NA

12. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Customer

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

13. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ?Understanding why your users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

14. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?They have no sample size requirements

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

15. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

16. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test on segments

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

17. What is “bias”?
Answer Provided: ?When an experimenter believes something to be true

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

18. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

19. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ?Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

20. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ?Time

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

21. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ?Experiment results do not alter any plans

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

22. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

23. If your p-value is 0.05 then which of the following is TRUE?
Answer Provided: ?There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Correct Answer: There is a 5% probability that one would detect this result if there was no difference between variants

Comments Entered: NA

24. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?When the ratio of alpha and beta aren't as expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

25. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

26. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ?Breaking longer text into smaller parts

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

27. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ?Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

28. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Product-Market Fit

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

29. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

30. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)