Results for rommil@experimentnation.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ? Humour

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

2. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ? They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

3. What is not a valid CRO option when a site has little traffic?
Answer Provided: ? Perform more research

Correct Answer: Believe you cannot run any tests

Comments Entered: NA

4. Which BEST describes a CTA / call to action?
Answer Provided: ? Clicking a link

Correct Answer: A prompt telling the user to take an action

Comments Entered: NA

5. Which of the following characterizes Value Propositions and Unique Selling Propositions?
Answer Provided: ? It is the company tagline

Correct Answer: It is that very reason which motivates a buyer to purchase that product

Comments Entered: NA

6. What is quantitative research NOT used for?
Answer Provided: ? Understanding why users are behaving a certain way

Correct Answer: Understanding why users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

7. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ? Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

8. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ? Achieved when sample size is met

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

9. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ? To determine if your testing platform is functioning correctly

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

10. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ? When an experiment is modified after it was launched

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

11. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ? Avoiding biased answers

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

12. Which is NOT a factor in calculating sample size (in Frequentist statistics)?
Answer Provided: ? Minimum Detectible Effect

Correct Answer: Time

Comments Entered: NA

13. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ? You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

14. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ? The power of your experiment decreases drastically

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

15. What is Peeking?
Answer Provided: ? Checking to see if you've hit sample size before the test is complete with the intention of ending the test.

Correct Answer: Looking at test results before the test is complete with the intention of ending the test.

Comments Entered: NA

16. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ? Ask the client/stakeholder which tests they think are the most important

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

17. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ? Multiple Variation Treatment

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

18. An experiment demonstrates a 10% decrease in conversion rate at a 99% confidence level. In what way is this still a ‘win’?
Answer Provided: ? You've saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Correct Answer: You’ve saved the business time and money which they might have by implementing this costly feature

Comments Entered: NA

19. Which of the following CANNOT help you write copy for conversion?
Answer Provided: ? Mining customer reviews and testimonials

Correct Answer: Mining customer reviews and testimonials.Rewriting competitors’ messaging

Comments Entered: NA

20. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ? Increased statistical power

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

21. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ? 5% to 10%

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

22. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ? When the ratio of alpha and beta aren't as expected

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

23. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ? A group that does not agree with the results of a test

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

24. What can we learn from tests run on sites that aren’t our own?
Answer Provided: ? Nothing

Correct Answer: What worked for them and their audience

Comments Entered: NA

25. What is “flicker”?
Answer Provided: ? When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

26. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ? Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

27. Which of the following does NOT describe what an “Experiment” is?
Answer Provided: ? A method to demonstrate a known fact

Correct Answer: A way to permanently change your website

Comments Entered: NA

28. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ? Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

29. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ? Save now!

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

30. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ? Surveys

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)