Exam answers for: Michael McCann for June 07 2022 14:02:31 Experiment Nation

Exam answers for: Michael McCann for June 07 2022 14:02:31

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

=======

 

 
1. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ✓ They are a good starting point for ideation and testing

 

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

 
2. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ✓ A control group that does not get exposed to a treatment/variation

 

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

 
3. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ✓ Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

 

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

 
4. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ✓ You are probably not testing something very impactful

 

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

 
5. Which of the following is an example of “chunking”?
Answer Provided: ✓ Breaking longer text into smaller parts

 

Correct Answer: Breaking longer text into smaller parts

Comments Entered: NA

 
6. What is “flicker”?
Answer Provided: ✓ When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

 

Correct Answer: When the contents of a variation visibily change during loading because your testing tool is overriding existing code

Comments Entered: NA

 
7. Which is NOT a characteristic of “Novelty effects”?
Answer Provided: ✓ New features always perform the best
You might also like:   Exam answers for: Adrian Timar for June 11 2022 03:28:30

 

Correct Answer: New features always perform the best

Comments Entered: NA

 
8. “PMF” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Product-Market Fit

 

Correct Answer: Product-Market Fit

Comments Entered: NA

 
9. What is qualitative research used for ?
Answer Provided: ✓ Understanding why your users are behaving a certain way

 

Correct Answer: Understanding why your users are behaving a certain way

Comments Entered: NA

 
10. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ✓ The version where no changes have been made

 

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

 
11. A test has a >50% lift to your primary metric. What is the first thing you should do?
Answer Provided: ✓ Sanity check your results

 

Correct Answer: Sanity check your results

Comments Entered: NA

 
12. Which generally happens when testing many variants running at once?
Answer Provided: ✕ It is harder to measure

 

Correct Answer: The power of your experiment decreases drastically

Comments Entered: NA

 
13. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ✓ A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

 

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

 
14. After you have completed your conversion audit and have a list of hypotheses, what is the next step you need to take?
Answer Provided: ✓ Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

 

Correct Answer: Prioritize the hypotheses based on your framework of choice

Comments Entered: NA

 
15. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ✓ Multivariate Test

 

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

You might also like:   Flávio Pereira is an Experiment Nation Certified CRO
 
16. What is NOT a sign of a healthy Experimentation Culture?
Answer Provided: ✓ Experiment results do not alter any plans

 

Correct Answer: Experiment results do not alter any plans

Comments Entered: NA

 
17. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Attention, Interest, Desire, Action

 

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

 
18. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ✓ They have no sample size requirements

 

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

 
19. Which BEST describes experiment “Interaction Effects” ?
Answer Provided: ✓ When one experiment impacts the outcome of another

 

Correct Answer: When one experiment impacts the outcome of another

Comments Entered: NA

 
20. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ✓ Generating stronger signals to measure

 

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

 
21. What is copywriting for conversion?
Answer Provided: ✓ Copywriting that compels the reader to perform a specific action

 

Correct Answer: Copywriting that compels the reader to perform a specific action

Comments Entered: NA

 
22. What should you do before you run an experiment?
Answer Provided: ✓ All answers are correct

 

Correct Answer: All answers are correct

Comments Entered: NA

 
23. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ✓ Meta-analyses

 

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

 
24. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ✓ Writing for clarity, not cleverness

 

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

 
25. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ✓ Answer business questions
You might also like:   Levon Galstyan is an Experiment Nation Certified CRO

 

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

 
26. The “C” in “VOC” stands for which of the following?
Answer Provided: ✓ Customer

 

Correct Answer: Customer

Comments Entered: NA

 
27. What is “bias”?
Answer Provided: ✓ It is a systemic preference towards something

 

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

 
28. Which is NOT a valid reason to run an A/A test?
Answer Provided: ✓ To measure the confidence of your control

 

Correct Answer: To measure the confidence of your control

Comments Entered: NA

 
29. Which of the following is not one of Cialdini’s 6 Principles of Persuasion?
Answer Provided: ✓ Humour

 

Correct Answer: Humour

Comments Entered: NA

 
30. Which of the following is not a popular prioritization framework?
Answer Provided: ✓ SWOT

 

Correct Answer: SWOT

Comments Entered: NA

 




 

 

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes why you Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

Results for None

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. Which BEST describes an experiment Read more

Results for callumdreniw@outlook.com

If you'd like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources. 1. What is NOT a sign Read more

rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)
Cart
  • No products in the cart.