Results for lee.bradshaw@gmail.com

If you’d like to score higher on your next attempt, consider checking out these resources.

1. What does “KPI” stand for?
Answer Provided: ?Key Performance Indicator

Correct Answer: Key Performance Indicator

Comments Entered: NA

2. What is a safe increase in conversion rate that one can promise to a client/stakeholder?
Answer Provided: ?You should never promise any outcomes

Correct Answer: You should never promise any outcomes

Comments Entered: NA

3. Which of the following is NOT a benefit of test iteration?
Answer Provided: ?With luck, you can reuse some assets – saving you time

Correct Answer: Increased statistical power

Comments Entered: NA

4. Which of the following is true about tests that are run during holidays?
Answer Provided: ?Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Correct Answer: Visitors during holidays are not necessarily like visitors during the rest of the year

Comments Entered: NA

5. Which of the following is NOT an example of urgency?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

6. Which BEST describes an experiment “Hypothesis”?
Answer Provided: ?An educated guess as to what will happen during your experiment

Correct Answer: An educated guess as to what will happen during your experiment

Comments Entered: NA

7. Select the option which BEST completes the following sentence, “Great Experiments ______”:
Answer Provided: ?Are randomized control trials

Correct Answer: Answer business questions

Comments Entered: NA

8. “AIDA” stands for which of the following?
Answer Provided: ?Attention, Interest, Desire, Action

Correct Answer: Attention, Interest, Desire, Action

Comments Entered: NA

9. Which of the following describes a “Holdout Group”?
Answer Provided: ?A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Correct Answer: A control group that does not get exposed to a treatment/variation

Comments Entered: NA

10. In A/B testing, a “control” is generally which of the following?
Answer Provided: ?The version where no changes have been made

Correct Answer: The version where no changes have been made

Comments Entered: NA

11. Which is a benefit of testing extreme changes?
Answer Provided: ?Generating stronger signals to measure

Correct Answer: Generating stronger signals to measure

Comments Entered: NA

12. What is a “Bonferroni Correction”?
Answer Provided: ?A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Correct Answer: A way to control for false positives when analyzing multiple metrics

Comments Entered: NA

13. Which of the following best describes why letting a test run longer than planned may not be beneficial?
Answer Provided: ?You are probably not testing something very impactful

Correct Answer: You are probably not testing something very impactful

Comments Entered: NA

14. What is a Sample Ratio Mismatch?
Answer Provided: ?The expected traffic split does not match sample size requirements

Correct Answer: The observed traffic split is statistically significantly different from what was expected

Comments Entered: NA

15. Confidence levels must be which of the following?
Answer Provided: ?Statistically significant

Correct Answer: Set based on the needs of an experiment

Comments Entered: NA

16. Which of the following is an example of social proof?
Answer Provided: ?Customers like you also liked this.

Correct Answer: Customers like you also liked this.

Comments Entered: NA

17. Which of the following sources of data has the least amount of bias?
Answer Provided: ?Randomized Control Trial results

Correct Answer: Meta-analyses

Comments Entered: NA

18. Which BEST defines “Baseline Conversion”?
Answer Provided: ?The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Correct Answer: The most recently recorded conversion rate of the metric you want to measure

Comments Entered: NA

19. Which is NOT a benefit of having “North Star Metric”?
Answer Provided: ?They are leading indicators of business health

Correct Answer: They have no sample size requirements

Comments Entered: NA

20. When collecting test ideas, which of the following should NOT be done?
Answer Provided: ?Only consider best practices

Correct Answer: Only consider best practices

Comments Entered: NA

21. What is “bias”?
Answer Provided: ?It is a systemic preference towards something

Correct Answer: It is a systemic preference towards something

Comments Entered: NA

22. Which of the following is NOT a good strategy for analyzing test results?
Answer Provided: ?Perform a statistical inference

Correct Answer: None of the answers

Comments Entered: NA

23. When writing copy, what is your #1 priority?
Answer Provided: ?Writing for clarity, not cleverness

Correct Answer: Writing for clarity, not cleverness

Comments Entered: NA

24. Which of the following is an example of scarcity?
Answer Provided: ?Only 7 left in stock.

Correct Answer: Only 7 left in stock.

Comments Entered: NA

25. What of the following is NOT true about a Unique Selling (or Value) Proposition?
Answer Provided: ?Customers know what it is before landing on your property

Correct Answer: Customers know what it is before landing on your property

Comments Entered: NA

26. Which of the following is TRUE of best practices?
Answer Provided: ?They are a good starting point for ideation and testing

Correct Answer: They are a good starting point for ideation and testing

Comments Entered: NA

27. What should you do if you want to experiment on a website with little traffic?
Answer Provided: ?Test high-impact changes

Correct Answer: Test high-impact changes

Comments Entered: NA

28. Which of the following BEST describes “statistical significance”?
Answer Provided: ?Achieved when the p-value is less than 0.05

Correct Answer: The probability the result observed was not due to random chance

Comments Entered: NA

29. What does “MVT” stand for?
Answer Provided: ?Multivariate Test

Correct Answer: Multivariate Test

Comments Entered: NA

30. Which of the following is a reason to document experiments?
Answer Provided: ?All the answers are correct

Correct Answer: All the answers are correct

Comments Entered: NA




rsadmin3000
Latest posts by rsadmin3000 (see all)